In première: De Kerstfilm 2011

We willen het kort voor het kerstdiner kalm aan doen. Het worden uiteindelijk 16 lekkere kilometers. De eerste vijf wat stijfjes, maar daarna krijgen de benen macht. Zoveel macht dat ik in mijn rol als cameraman schiet en rondom de groep draaf. Tussendoor versnel ik ook nog even met amazone C. naar het stoplicht op de Schelmseweg. Een extra inspanning om een goed camerastandpunt te krijgen. Het levert De 1uur45 Kersfilm 2011 op. Let op: in het staartje nog een live interview met de man die zomer 2012 320 km in de alpen wil lopen in 8 dagen. Even voor de duidelijkheid (1): dat is gemiddeld een marathon per dag. Even voor de duidelijkheid (2): dat is dus in de Alpen. Hij loopt er nu nog frisjes bij, en dat met 12x de Emmapyramide in de benen. Dat is namelijk zijn vrijdagmiddaghobby. The Andrews sisters tekenen voor de muziek. Filmpje:

3 comments to “In première: De Kerstfilm 2011”
  1. Moet toegeven, de Andrew sisters tekenen voor de kerstsfeer. Het was nat, weinig sneeuw gezien. Geen eigenlijk.

Leave a Reply